Бизнесът и регионите: Северозападна България - Перспективата

Бизнесът и регионите: Северозападна България - ПерспективатаСписание BGlobal има удоволствието да Ви покани на конференцията „Бизнесът и регионите: Северозападна България - Перспективата“. Тя ще се проведе на 29 април 2024 г., от 13,30 ч. в хотел „Житомир“, Монтана.

„Бизнесът и регионите“ е национална дискусия, инициирана от сп. BGLOBAL, която се провежда от няколко години. На нея показваме как компаниите допринасят за развитието на регионите в България и как местните власти привличат инвестиции, които променят качеството на живот.

Този път фокусираме събитието върху Северозападния регион, с амбицията да очертаем възможностите за икономическо развитие и за развитие на човешките ресурси. Дискусията ще се концентрира в два панела: Посоки на развитие и Инвестиции в хората.

Участници и панелисти са мениджъри на водещи компании от региона – АЕЦ „Козлодуй“, „Емко“, „Компас“, „Монбат груп“; кметовете на Монтана, Мездра и Белоградчик; представители на изпълнителната власт.

Регистрирайте се!
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ