АбонаментЗАЩО BGLOBAL


- Най-новото бизнес списание е единственото, което поставя сравнението на България със света в икономиката, политиката, обществото и културата в центъра на своята тематика. В тежките месеци, които предстоят, този подход дава реална представа за развитието на страната и за възможните решения на сложни проблеми.

- Ние сравняваме не само на теория, но и на практика, затова представяме български компании, пробили в чужбина. Показваме техния бизнес модел, техните лидери и опитът, който са натрупали.

- Макар и отскоро на пазара – август 2020, още от първия си брой BGlobal привлече, като автори утвърдени имена в бизнес средите, маркетинга, криейтива, комуникациите. Техните анализи се съпътстват с разработките на журналистите от списанието, доказани автори в своите области.

BGLOBAL+

- Във времена на коронакриза и изпитания BGlobal ще бъде до бизнеса, ще го подкрепя безрезервно. Затова ще сформираме своеобразен Think-tank, който ще дава решения на  различни проблеми в производството, услугите, технологиите, веригата на доставки, комуникациите и т.н.

- BGlobal ще ангажира водещи български професионалисти в чужбина, които ще споделят своите концепции и бизнес модели за развитието на страната.

- Наред с нашите основни инициативи „Промяната БГ“, „Новите лидери“, „Младите учени“, подготвяме нови социално отговорни проекти, свързани със Зелената сделка, с управлението на компаниите и с големите бизнес проекти.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

- Знания и нестандартни гледни точки в различни области

- Интервюта с водещи български и световни специалисти

- Разкази от първо лице на успели българи, мениджъри в международни компании

- Честна и открита редакционна политика – Bglobal е журналистически проект, чийто екип е обединен от идеята да служи на обществения интерес. Издател на списанието е г-жа Красимира Георгиева, която е и главен редактор.

ЗАЩО ДА СЕ АБОНИРАТЕ

Спестявате средства -цените за абонамент за 2021 г. са с 20% по-ниски от коричната цена на списанието.

Получавате сигурност - в условията на Covid-19 абонаментът е най-сигурният начин BGlobal да стигне до вас.

    


Екипът на BGlobal гарантира, че всяка стотинка си струва!

Когато има взаимност, връзките са най-силни.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ