Създадохме Обществото на бъдещето

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 08 December 2023 10:55 >
Създадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещетоСъздадохме Обществото на бъдещето
Създадохме Обществото на бъдещето
Източник: Тони Тончев
Гражданската инициатива Обществото на бъдещето, с която преминаваме напред във времето в следващите 10, 20, 50 години, вече е учредена! Инициативата на списание Business Global, подкрепена от широк кръг приятели и партньори, беше създадена на 7 декември на тържествена галавечеря в „Гранд хотел Милениум“, София. Обществото на бъдещето ще бъде гражданска организация, която ще обединява и разпространява общото знание на членовете му за развитието на страната ни напред, и то за много години. То ще работи за една иновативна, модерна и просветена България. 

Първите учредители на Обществото на бъдещето са 50 жени и мъже с мечти, идеи, визия и опит в бизнеса, науката и образованието.

Тук можете да намерите списък с учредителите, както и техни кратки биографии.
 
Организацията вече има свой инициативен комитет, който ще управлява нейната дейност. В него влизат: Карел Крал, главен изп. директор на "Електрохолд България", Димитър Цоцорков, председател на надзорния съвет на "Асарел-Медет", председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Доминик Хамерс, изп. директор на "Геотехмин", Милена Виденова, изп. директор на "Акспо България", Рени Миткова, управител на ЕОС, Дарина Стоянова, изп. директор на "Престиж", Петър Торнев, управляваш директор на технологичния център на "Аксенчър България", Румяна Босева, изп. директор на "Ей Ар Ес България", Михаил Петров, изп. директор на "Шварц Ай Ти България" и Боряна Манолова, главен изп. директор на "Сименс" за България, Украйна и Северна Македония.

Списание Business Global благодари на всички хора и компании, които подкрепиха създаването и учредяването на Обществото на бъдещето – генералният спонсор "Електрохолд България" и основните спонсори "Асарел-Медет", "Геотехмин", "Акспо България", ЕОС, "Престиж", "Аксенчър България", "Дънди Прешъс Металс", "Ей Ар Ес България", "Шварц Ай Ти България", "Кока-Кола ХБК" и "Катаржина Естейт".
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ