Бизнесът и регионите – Трансформацията

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 06 October 2021 13:17 >
Бизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – Трансформацията
Бизнесът и регионите – Трансформацията
Източник: Тони Тончев
Даниела Везиева, министър на икономиката, която откри конференцията, отбеляза, че е важно да се засилят експортните възможности на българския бизнес чрез иновациите.
Румен Цонев, главен изп. директор на КЦМ 2000 Груп, Доминик Хамерс, изп. директор на „Геотехмин“ ООД, Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс“ и изп. дир. за България и Цветанка Минчева, главен изп. директор на УниКредит Булбанк бяха сред участниците в конференцията „Бизнесът и регионите – Трансформацията“, организирана от Българската стопанска камара и списание BGlobal. Събитието се състоя на 5 октомври в в „Гранд хотел Милениум“ и събра на едно място представители на държавната администрация, на структуроопределящи предприятия и местната власт. 
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ