Бизнесът и регионите – Трансформацията

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 06 October 2021 13:17 >
Бизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – ТрансформациятаБизнесът и регионите – Трансформацията
Бизнесът и регионите – Трансформацията
Източник: Тони Тончев
Румен Цонев, главен изп. директор на КЦМ 2000 Груп, Доминик Хамерс, изп. директор на „Геотехмин“ ООД, Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс“ и изп. дир. за България и Цветанка Минчева, главен изп. директор на УниКредит Булбанк бяха сред участниците в конференцията „Бизнесът и регионите – Трансформацията“, организирана от Българската стопанска камара и списание BGlobal. Събитието се състоя на 5 октомври в в „Гранд хотел Милениум“ и събра на едно място представители на държавната администрация, на структуроопределящи предприятия и местната власт. 
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ