„Бизнесът и регионите“

„Бизнесът и регионите“Дни след местните избори, BGLOBAL събира дългосрочни инвеститори в българската икономика и новоизбрани кметове и представители на общините на 4-тата национална конференция „Бизнесът и регионите“. Темата на тазгодишната дискусия е „Устойчиво развитие“, целта е да покажем работещи модели на успешна симбиоза бизнес/регион, които да се мултиплицират през следващите четири години местно самоуправление. Специално внимание ще се отдели на инвестициите в хората и човешкия капитал, ключов фактор за икономическия и социалния просперитет на България.

Конференцията „Бизнесът и регионите – Устойчиво развитие “ ще се проведе на 16 ноември в хотел „ИнтерКонтинентал“, София, зала „Бална“, мецанин, от 13,30 до 18 ч.

Форумът се организира в партньорство с Националното сдружение на общините в България, Българската стопанска камара и Института за пазарна икономика и ще се проведе в два панела:

- Модели на устойчиво развитие – показваме примери на устойчиви бизнес практики на компании с голямо влияние за регионалните икономики, както и примери на общини, които привличат устойчиво инвеститори.

- Инвестиции в хората и човешкия капитал – акцентът е върху индустрии със силно влияние за задържането и развитието на човешкия капитал в регионите. Тази година на фокус е добивната индустрия и инвестициите в хората – възможностите за професионално образование, професионална реализация и влиянието върху местните общности.
Цена 0.00лв
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ