Даниъл Крейг потвърди, че пак ще играе Бонд

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 16 August 2017 06:06 >

Даниъл Крейг потвърди, че ще играе в следващия филм за Джеймс Бонд по време на участие в американското токшоу, съобщи Би Би Си. Актьорът беше запитан от водещия на The Late Show Стивън Колбърт дали ще играе отново ролята на тайния агент.

"Да", отвърна Крейг. Актьорът, който изигра Бонд в последните 4 филма за Агент 007, досега отказваше публично да потвърди по-нататъшното участие в поредицата.

Но в шоуто той разкри, че за проекта се знае от месеци. "Ние го обсъждахме и изяснявахме нещата. Винаги съм искал да участвам, но имах нужда от почивка", обясни той.

Очаква се следващият филм за Бонд, който е 25-и от серията, да излезе по кината през ноември 2019 г.

Но пред бостънското радио Magic 106.7 49-годишният Крейг заяви, че още не е взел решение дали това ще е последното му превъплъщение в ролята на Джеймс Бонд. Крейг наследи Пиърс Броснън като Бонд и направи дебют в "Казино Роял" през 2006 г. Оттогава той игра шпионина и в "Спектър на утехата" (2008 г.), "Скайфол" (2012 г.) и "Спектър" (2015 г.).

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ