Спилбърг няма да убива Индиана Джоунс

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 18 June 2016 04:00 >

Режисьорът Стивън Спилбърг не възнамерява да "убива” всеизвестния си герой Индиана Джоунс, пише "Индипендънт”.

Новините за предстоящия пети филм от поредицата на Спилбърг за археолога-приключенец предизвикаха спекулации относно съдбата на героя на Харисън Форд.

Лентата трябва да излезе по кината чак през 2019 година, но следящите холивудската индустрия намериха за подозрителна липсата на планове за още продължения на франчайза.

В свой обширен материал за Спилбърг, "Холивуд Рипортър” помоли режисьора да разкрие някоя подробност от сценария на новия "Индиана Джоунс”.

"Мога само да ви кажа, че няма да убия Харисън Форд накрая”, отговори авторът на "Списъкът на Шиндлер”, "Извънземното”, "Челюсти” и още много класики на американското кино.

Правата върху поредицата за Инди, също като тези за "Междузвездни войни”, бяха закупени от компанията "Уолт Дисни”, след което се появи и информацията за ново продължение.

Харисън Форд има главна роля и в двете култови филмови саги, но застаряващия му герой Хан Соло беше убит още в първото "Дисни”-продължение на "Междузвездни войни”.

Форд се завърна в ролята на археолога Джоунс през 2008 година за "Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”. Четвъртият филм обаче разочарова много от феновете на оригиналната поредица, също както и критиката.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ