Даниел Крейг отказал 68 млн. паунда за още две продължения на филмите за агент 007

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 19 May 2016 12:36 >

Даниъл Крейг е отказал 68 млн. паунда, за да участва в още две продължения на филмите за Джеймс Бонд. Актьорът, който в момента е на 48 години, влезе в образа на агент 007 в четири поредни филма.

Според британското издание "Сън" впечатляващата сума включва печалбите от разпространение, предоставяне на права и работата на Крейг като съпродуцент.

След премиерата на последната лента за тайния агент - "Спектър", актьорът не скри желанието си да приключи с образа.

Според източник на "Сън" Крейг е заявил след края на снимките на филма, че това ще е последният му филм като Бонд, въпреки че според продуцентската компания зад филмите, той би могъл да се върне срещу по-голяма сума пари.

Въпреки че напускането на Крейг не е потвърдено, вече се появиха слухове за това кой може да е неговият наследник. Като най-вероятен избор се посочва актьорът Том Хидълстоун – звездата на новия шпионски сериал на Би Би Си "Night Manager".

"Работата е там, че позицията не е освободена, поне доколкото аз знам. Никой не е говорил с мен. Смятам, че слуховете се появиха, защото в "Night Manager" играя шпионин и хората правят връзка", заяви самият Хидълстоун по повод на възможността да бъде новият 007.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ