Спилбърг сподели впечатленията си от новия ”Междузвездни войни”

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 02 December 2015 05:17 >
Спилбърг сподели впечатленията си от новия ”Междузвездни войни”

Режисьорът и сценарист Стивън Спилбърг признава в интервю за френското издание RTL, че вече е гледал филма "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и е останал доволен от видяното.

Спилбърг изразява съжаление, че не е могъл да заснеме нито един епизод от космическата сага. Той споделя, че е гледал всеки от тях по няколко пъти.

"Мисля, че "Междузвездни войни: Силата се пробужда" има шанса да се превърне в най-добрия филм на всички времена" - отбелязва Спилбърг. Той добавя, че три пъти е гледал лентата на режисьора Джей Джей Ейбрамс.

кадър от филма / БТА

От своя страна режисьорът Джордж Лукас, създателят на "Междузвездни войни", който не е участвал в подготовката на седми епизод на киносагата, признава, че изпитва противоречиви чувства към новата лента. По думите на Лукас, цитиран от Ройтерс, той се чувства като разведен баща, който присъства на сватбата на вече порасналата си дъщеря. Там е бившата му съпруга, а това, което той трябва да направи, е да седне и да се наслади на мига.

Лукас, за когото се твърдеше, че ще е консултант на "Междузвездни войни: Силата се пробужда", не е участвал в работата по лентата. В интервю за "Вашингтон поуст" той казва, че или си диктаторът, или не си. Затова предпочел развода. В противен случай можел да се намеси, да влоши нещата и да попречи на Джей Джей Ейбрамс да наложи визията си.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ