Спилбърг ще снима още една серия на ”Индиана Джоунс”

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 30 November 2015 09:14 >
Спилбърг ще снима още една серия на ”Индиана Джоунс”

Американският режисьор Стивън Спилбърг възнамерява да заснеме пети филм от поредицата за Индиана Джоунс, предаде Франс прес.

"Надявам се да заснема "Индиана Джоунс 5", преди Харисън Форд да е навършил 80 години", каза 68-годишният Спилбърг пред радио Ер Те Ел.

Първият филм от поредицата - "Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот", излезе през 1981 г., а четвъртият - "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", се появи по екраните през 2008 г.

Звездата от сагата Харисън Форд днес е на 73 години.

Най-новият филм на Спилбърг - трилърът за Студената война "Мостът на шпионите", ще излезе в сряда по екраните във Франция.

Режисьорът сега приключва работата си над филма "ГДВ", адаптиран по едноименната детска книга на Роалд Дал. Филмът трябва да излезе по екраните следващата година. Спилбърг работи също над филма "Ready Player One", който е адаптиран по книга на Ърнест Клайн и е планирано да излезе по екраните през 2017 г.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ