Шофьорите на БМВ били най-омразните по пътищата

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 22 August 2015 02:52 >
Шофьорите на БМВ били най-омразните по пътищата

Притежателите на БМВ са най-мразени от шофьорите, според ново проучване. Четири от всеки десет души ги наричат арогантни, докато другите ги описали като груби и досадни.

Дори и един на всеки петима притежатели на БМВ споделят, че другите собственици на същото превозно средство са най-дразнещите по пътищата.

Но от проучването станало ясно, че хората, които карат Хонда са най-голямата заплаха. Те много рядко давали път на другите автомобили, били прекалено бавни и не давали мигачи.

Шофьорите на Фиат са втори в списъка на нарушителите, тъй като те очевидно карат много бързо в средната лента на магистралата, а се движат твърде бавно при мъгла.

26% от анкетираните заявили, че потребителите на Шкода карат твърде бързо, а 22% твърдят, че шофьорите на Лендроувъри пречат на движението.

Хората, които стоят зад волана на Сеат били най-невнимателните.

28-годишните мъже най-често нарушавали правилата за движение по пътищата, тъй като не са добри шофьори, станало ясно от проучването направено между 1000 шофьори от застрахователната компания „Привиледж” (Privilege).

Представителят на фирмата Шарлот Филдинг заяви: "Това е сериозно послание. Невнимателното или безразсъдно шофиране са две от основните причини за произшествия по пътищата".

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ