Стивън Спилбърг продава мега яхтата си за $184 млн., искал по-голяма

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 August 2015 12:33 >
Стивън Спилбърг продава мега яхтата си за $184 млн., искал по-голяма

Можете да наемете The Seven Seas - 86-метровата мега яхта на Стивън Спилбърг, за 1,2 милиона долара на месец.

Режисьорът има нужда от нещо по-просторно, докато прекосява океаните.

Той продава яхтата си, която е купил за около 184 млн. долара, просто защото не е достатъчно добра за него, твърди в. „Дейли мейл“.

„Стивън не осъзнаваше колко много ще му хареса да плава из океана. Сега би искал да прекарва повече време в изследване на морето заедно с приятели. Така, че ще си купува по-голяма яхта“, заяви приятел на режисьора пред изданието.

Най-голямата супер яхта в света струва $770 млн.

Изработена от холандската корабостроителна фирма Oceanco, яхтата The Seven Seas е пълна с всякакви удобства. Според вестника сред луксозните екстри на борда са плувен басейн, 4,5-метров филмов екран от стъкло, площадка за хеликоптер, фитнес, спа център и зала за масаж. 

Що се отнася до стаите, има главен апартамент, два ВИП апартамента, две каюти с двойни легла, както и каюта с две единични легла. Общо, на яхтата могат да спят 12 души.

В момента Спилбърг отдава под наем голямата яхта за 1,2 млн. долара на месец - което я прави една от най-скъпите чартърни лодки в света, съобщава „Дейли мейл“.

Новата му яхта ще бъде едва с 5,4 метра по-дълга и ще струва 250 млн. долара.

Вижте как изглежда първата супер яхта за жени
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ