Руски учени откриха лек за хомосексуалността

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 14 May 2014 02:03 >
Руски учени откриха лек за хомосексуалността

Д-р Димитри Юсроков Сламини от Руския институт за медицински науки в Новосибирск и неговия екип от изследователи открили, както твърдят, нова ваксина, която може да попречи на ранните симптоми и дори да лекува хора от хомосексуализма, ако са третира в ранна възраст.

Руските учени разработили така наречения „лек” въз основа на научни изследвания от 1959г. насам, публикувани под заглавието „Организиращото действие на пренатално приложения тестостерон пропионат на тъканите на женското морско свинче, повлиява на брачното поведение” от Чарлз Х. Феникс, американски изследовател. Проучването заключило, че INAH [част от хипоталамуса] е диморфен със сексуалната ориентация, поне при мъжете, и предполага, че сексуалната ориентация е биологичен субстрат”.

Новото откритие е привлякло много критики от страна на лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални организации по целия свят, но някои държавни лидери открито показаха интерес и подкрепа към изследването. Иран, Китай и Саудитска Арабия са първите страни, които проявяват интерес към новото откритие.

Американските и Европейските учени изразиха голяма доза скептицизъм към получените новини.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ