БУЛЕВАРД 2044. Улицата оживява в зала с визия за бъдещето

Прогностично-визуално шоу - програма

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 June 2024 11:11 >
БУЛЕВАРД 2044. Улицата оживява в зала с визия за бъдещето
Булевард 2044 е първото делово събитие, с елементи на шоу, което се организира от списание BGLOBAL и ще се проведе на 27 юни, 2024 г. от 9,30 ч. в Интер експо център. То ще е със специални визуални ефекти и с участието на личности в различни сфери, които ще разгърнат вижданията си за нещата от живота с 20-годишна перспектива.

Събитието е делово, защото ще даде прогнози в сериозни сфери за две десетилетия напред. Ще бъдат разказани актуални истории от хора в реалния бизнес – финансов, икономически, културен. Най-интересното е, че ще го направят по развлекателен и нетрадиционен начин. На сцената ще оживее автентичната атмосферата на булевард, по който ще си дадат среща настоящето и бъдещето. 

Съдействие за проекта оказват Еlektrick.me, със специално създадените интерактивни визии, а уличната атмосфера ще оживее и чрез  хип-хоп стрийт танците на детския и тийнейджърския отбор на VS DANSE STUDIO S и Група ША ША – Гергана Добрева и Светослав Колев-Цвъри. Водеща на този коктейл от настояще и бъдеще ще е Девина Василева, млад сценарист, актьор и режисьор, който умело ще миксира нашето „днес” и нашето „утре”.

Прогностично-визуалното шоу ще е на 27 юни 2024 от 9,30 до 13.00 ч. в Интер Експо Център. Входът е свободен. Регистрация можете да направите тук. Публикуваме по-долу програмата с участници, гости на сцената и теми.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ