Над 1000 семейства се запознаха с кампанията за осъзнато хранене на Lidl

Лидл България представи на малки и големи новия си герой – Броколино

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 11 June 2024 12:26 >
Над 1000 семейства се запознаха с кампанията за осъзнато хранене на Lidl
Източник: "Лидл България"
Лидл България беше част от шестнадесетото издание на ежегодния семеен фестивал „Фамилатлон”, който се организира от Асоциация „Родители“. Най-големият празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот се проведе в Южния парк в София този уикенд. Над 1000 семейства научиха повече за дългосрочната инициатива на Lidl #ХраненеСмисъл, с която смарт дискаунтърът постави на дневен ред в публичното пространство темата за осъзнатото хранене като грижа за здравето на хората и потребление, щадящо за планетата.

Над 40 активности за деца и техните родители бяха подготвили организаторите тази година. За първи път в програмата на събитието бяха включени всички важни теми, които вълнуват съвременното българско семейство – здраве, физическа активност, хранене, игри, образование, екология, дигитална грамотност, благотворителни каузи, социални и граждански права.

Лидл България взе участие със собствен щанд, на който всички семейства, гости на фестивала, успяха да се включат в различни интерактивни игри и да спечелят много награди – Green Bags торбички за насипни плодове и зеленчуци за многократна употреба, дървени прибори за хранене, значки, плодови барчета, плодове и зеленчуци и много други.

Най-атрактивният герой на събитието беше носителят на посланието #ХапкаСмисъл – Броколино. Маскотът под формата на броколи забавляваше децата и им показваше смисъла да се хранят осъзнато – здравословно и с грижа за природата.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ