"ГОПЕТ Логистикс" инвестира €500 000 във фотоволтаична система

Днес компанията отбелязва 20 години от създаването си

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 May 2024 10:32 >
"ГОПЕТ Логистикс" инвестира €500 000 във фотоволтаична система
Източник: Гопет Транс
"ГОПЕТ Логистикс" инвестира €500 000 в соларна фотоволтаична система върху покрива на своята сграда, обяви дружеството, което днес отбелязва своята 20-годишнина. Със соларната система компанията ще покрива повече от 60% от енергийните си нужди и се стреми към 100% енергийна независимост. "Гопет Логистикс" е част от "ГОПЕТ Транс" и е сред лидерите в логистичното обслужване.

Складовата база на "ГОПЕТ Логистикс" е разположена в индустриалната зона на Казичене и има всички необходими изисквания за съхраняване на основни стоки, включително и специализиран склад за опасни (ADR) материали. Логистичният център е снабден с условия за подово и стелажно складиране, а сигурността на стоките е осигурена от видео наблюдение, спринклетна система и многокомпонентна охранителна система. Всички операции се осъществяват и контролират с ERP система (Navi Trans), която е напълно интегрирана за управление в реално време на логистичните процеси, административни документи и счетоводни операции. Фирмата разполага със собствена система за качествен контрол и мониторинг на товаро-разтоварните операции (ТРО), като за целта всички нови служители преминават през прецизно въвеждащо обучение.

"ГОПЕТ Логистикс" предоставя 3PL услуги за над 80 000 складови единици (SKU) и обработва повече от 3300 поръчки всеки месец. 
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ