Над 30 000 фена и 70 суперавтомобили събра Премиум рали София – Свети Влас

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 30 April 2024 14:27 >
Над 30 000 фена и 70 суперавтомобили събра Премиум рали София – Свети Влас
Източник: Светослав Ханджийски
Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият му партньор Speedsector събраха стотици участници в тридневното приключение Supercars DreamDrive. Екипажите имаха възможност да се насладят на шофиране по затворени планински отсечки, а партньорът на Премиум Рали София - Свети Влас Примекс - Гуми и Сервиз се погрижи всички да имат сигурно и добро сцепление.

Стартът беше даден на 26 април 2024 г., където близо 70 автомобили преминаха по затворения за събитието път от Банско до местност „Шилигарника“. На централния площад в Банско хиляди фенове посрещнаха мощните автомобили.

Десетки се качиха на тестовите автомобили на Maserati - Auto Italia за едно запомнящо се кръгче. Първият електрически SUV на Maserati Grecale Folgore беше представен пред публика в Банско по време на Премиум Рали София - Свети Влас, а събралото се множество не скри възхищението си от новия модел.

На следващия ден десетките конски сили на расовите премиум автомобили пристигнаха в Гърция. В неделя на площад „Аристотел“, в сърцето на Солун, суперколите събраха хиляди фенове. Най-голям интерес за жителите и гостите на града предизвикаха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни автомобили събрани на едно място.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ