Vivacom предлага най-новия Samsung Galaxy A15 5G

Устройството се откроява с елегантен дизайн, множество смартфункции и подобрена камера

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 February 2024 15:35 >
Vivacom предлага най-новия Samsung Galaxy A15 5G
Източник: Vivacom
Почитателите на Samsung вече могат да открият в мрежата на Vivacom новия супер смартфон от серията Galaxy – Samsung Galaxy A15 5G. Устройството се откриява не само с елегантния си дизайн, но и с множество смартфункции и подобрена камера, които го правят идеален за ежедневна употреба и различни типове развлечения.

Най-новият смартфон ще се предлага на атрактивната цена 10,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300. Тарифните планове на Vivacom предлагат на потребителите множество възможности и предимства като интернет без ограничения, неограничени минути за разговори в България и в роуминг в Европейския съюз (ЕС), неограничени SMS и MMS, както и още много други.

Samsung Galaxy A15 5G е идеален за потребителите, които търсят функционален, надежден и достъпен смартфон. Устройството предлага разнообразие от полезни смартфункции, по-добра камера и висока производителност. Samsung Galaxy A15 5G впечатлява със своя 6.5-инчов Super AMOLED екран и Full HD+ резолюция от 2400х1800 пиксела. Честотата на опресняване е 90Hz, като високата производителност на устройството е гарантирана от MediaTek Dimensity 6100+ процесора. Смартфонът разполага с основна 50MP камера със сензор, 5MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макроснимки. Батерията на Samsung Galaxy A15 5G е със заряд 5000mAh и поддържа 25W бързо зареждане.

 
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ