Vivacom предлага бързо и лесно закупуване на всички видове електронни винетки

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 09 January 2024 17:13 >
Vivacom предлага бързо и лесно закупуване на всички видове електронни винетки
 Vivacom продължава да улеснява своите клиенти, като им предлага възможност за закупуване на всички видове електронни винетки. Потребителите могат да го направят в удобен магазин, на сайта vivacom.bg или чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom. Бързо и лесно, само с помощта на няколко клика. Закупилите  винетка от Vivacom клиенти своевременно ще получат известие преди изтичането й. Всички винетки се предлагат по обявените от АПИ цени и не е задължително потребителите да са абонати на телекома, за да закупят електронна винетка през сайта или дигиталния портфейл.

Vivacom постоянно разширява портфолиото си от дигитални услуги, като с тази осигурява по-голяма информираност и удобство на клиентите.

Vivacom е представител и разпространител на електронни винетки в партньорство с „Диджитол Смарт Инфраструктура“ АД (Digitoll).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. Виваком България ЕАД е доставчик на приложението Pay by Vivacom и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за Виваком България ЕАД.

Повече информация относно закупуването на винетки, може да намерите ТУК.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ