Пощенска банка и Vivacom със специално партньорство за услугата Smart POS by Postbank

Услугата е мобилно приложение, което превръща мобилния телефон в ПОС терминал

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 03 January 2024 13:25 >
Пощенска банка и Vivacom със специално партньорство за услугата Smart POS by Postbank
Vivacom и Пощенска банка обединяват усилията си в специално партньорство, насочено към представяне и популяризиране на мобилното приложение „Smart POS by Postbank“ на Пощенска Банка, предназначено да улесни дигиталните плащания за малкия бизнес в България. Това партньорство има за цел да даде възможност на малки и средни предприятия, работещи в търговската сфера и приемащи плащания, да преминат към безконтактни разплащания.

Услугата „Smart POS by Postbank" е мобилно приложение, което превръща мобилния телефон в ПОС терминал. Софтуерът дава възможност да се приемат лесно и удобно плащания с карти Mastercard и Visa, включително дигитализирани карти, директно на мобилен смартфон, като по този начин елиминира нуждата от закупуване, инсталиране и поддържка на допълнително ПОС устройство. Smart POS предлага удобен за потребителя интерфейс и функции, които правят цифровите плащания достъпни за всички. За да се гарантира високо ниво на сигурността и бързина при всяка трансакция, се прилага технологията, използвана при EMV чип картите. Това позволява лесно, удобно и надеждно клиентите да управляват своя бизнес - навсякъде и по всяко време.

Настоящата кампания за „Smart POS by Postbank" се реализира с подкрепата на картовите организации, в т.ч. и на международния опит на Mastercard, като лидер в технологичните решения за картови разплащания и подпомагането на дигитализацията и конкурентоспособността на малкия бизнес в България, което е част от стратегията на компанията да включи 50 милиона малки и средни предприя по света в цифровата икономика до 2025 г.

„Smart POS by Postbank" работи с всички смартфони, които имат вградена NFC технология и операционна система Android и са част от портфолиото на Vivacom. През 2023 година телекомът представи първия достъпен Vivacom 5G смартфон, който на атрактивна цена предоставя на потребителите всички услуги на едно място, които са им нужни за едно страхотно 5G изживяване, включително NFC функционалност, позволяваща дигитални разплащания. Всички бизнес клиенти на Vivacom може да се свържат с търговския си представител за повече информация.


Повече информация относно “Smart POS by Postbank” и как може да бъде от полза за Вашия малък бизнес, може да намерите ТУК.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ