110 щанда за „Дни на кариерата 2023“ в УНСС

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 21 November 2023 15:34 >
110 щанда за „Дни на кариерата 2023“ в УНСС
110 щанда запълниха фоайето на УНСС за XIV издание на „Дните на кариерата“. Рекорден брой водещи организации и компании от бизнеса и държавната администрация взеха участие в студентския кариерен форум, организиран от JobTiger и Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентския съвет, под патронажа на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.  Събитието събра най-големите работодатели в България в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти.

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров заяви, че за него е много приятно да открие форума и то при рекорден брой компании, които участват и подчерта: „Присъстваме на събитие, което е изключително полезно за нашите студенти, то е своеобразен мост между университета и бизнеса и част от политиката на УНСС да развива тясно сътрудничество с бизнеса и да сближава обучението с практиката. Форумът е прекрасна възможност за директно общуване между работодателите и студентите. Бъдете активни и използвайте възможностите, които ви се предоставят на този ден, защото може да откриете своя потенциален работодател или той да намери вас“, призова студентите проф. д-р Димитър Димитров.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ