Четвъртото издание на „Smart Factory Asks“ разкрива какви са най-търсените услуги за сградно управление

Събитието ще се проведе онлайн на 26 септември от 11:00 ч. Поредицата е насочена към академичната и бизнес общност

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 19 September 2023 13:01 >
Четвъртото издание на „Smart Factory Asks“ разкрива какви са най-търсените услуги за сградно управление
През април 2023 г. Schneider Electric постави началото на поредица от тематични онлайн събития – Smart Factory Asks. Четвъртото издание ще се проведе онлайн на 26 септември (вторник) от 11:00 ч. и ще се излъчва пряко от Innovation Hub-а на Schneider Electric в Умната фабрика на компанията в Пловдив.

Темата на септемврийското събитие на лидера в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията е ,,Какви са най-търсените услуги за сградно управление?". Поканени са всички заинтересовани студенти, преподаватели и бизнес общността, като всеки желаещ да се присъедини може да го направи след предварителна регистрация ТУК.

Лектори на предстоящото издание Smart Factory Asks от Schneider Electric България ще бъдат Радослав Кошков, вицепрезидент „Сервизен бизнес“ за Югоизточна Европа и Петър Николов, търговски директор за направлението „Сервизни услуги“ за България, Албания, Северна Македония и Косово. Модератор ще бъде Калина Петкова, директор комуникации в компанията.

Мениджърите на Schneider Electric ще споделят ценен практически опит по следните теми:

•        концепцията за услуги на Schneider Electric;

•        значението на абонаментните услуги за строителните оператори;

•        услугите в контекста на Югоизточна Европа;

•        текущото състояние на пазара и добрите практики;

•        строителните услуги, приложими в различни сегменти и видове сгради.

С това събитие поредицата ще рамкира най-важните теми от сферата на дигиталната трансформация в индустрията, инфраструктурата и сградите за 2023. От компанията обещават да предложат следващи бизнес формати, излъчвани от Innovation Hub-а в Пловдив.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ