Споделен успех

Среща на жени – бизнес лидери, участнички в изданието „А Класа“ на BGLOBAL

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 08 July 2023 10:10 >
Споделен успех
Източник: Тони Тончев
Лятна среща на жени, лидери в бизнеса, участнички в изданието "А класа" на BGLOBAL
По какво си приличат наистина успешните бизнес дами? Със сигурност два от критериите са устойчивост на постиженията във времето и безупречна репутация. По тези критерии екипът на BGLOBAL подбираше и канеше участничките в специалното издание „А Класа“ през 2022 и през 2023 г.

37 бизнес лидери с нежни имена разказаха своите истории и очертаха индивидуалния път на успеха. А ние ги представихме с желанието да вдъхнем увереност и на други българки, че успешната кариера е постижима и граници за мечтите няма, освен ако сами не си ги поставяме. Защото в техните интервюта много ясно проличаха характерът, знанието, опитът, вдъхновението и водещата роля на жените ръководители в бизнеса.

На прага на лятото и с идеята да надградим историите, събрахме няколко от дамите участнички в „А Класа“. На едно по-камерно тържество на постиженията и затова с атмосфера на споделеност – защото успехът е по-ценен, когато е споделен. Дадохме им възможност в забързаното ежедневие да откраднат 2 часа, в които да се видят, да поговорят, да обменят мисли и опит със сродни души. И разбира се, да почетем успеха със сертификатите, които всяка от дамите получи.

Самите те нямат нужда от представяне (изброяваме ги по азбучен ред): Дарина Стоянова, изп. директор на „Престиж 96“; Катя Димитрова, съосновател и управляващ съдружник на „Интерпартнерс груп“; Мийрям Сервет Мустафа, управляващ директор на „Мултивак България Продакшън“; Милена Рамчева, изп. директор на „Метрика“ ЕООД; Рени Миткова, изп. директор на "ЕОС Груп" в България и Таня Косева-Бошова, управляващ директор и партньор на Lion's Head. (Виж галерия от събитието)А където има повече жени, има и повече емоции – с идеята да надградим с полезност доброто настроение, в разговора взе участие психоложката д-р Антонина Кардашева, национален координатор за България към Световната общност по емоционална интелигентност. В общ разговор за умението да използваме емоциите си - и емоциите на хората в екипите ни, за да постигнем бизнес целите, които си поставяме. За ролята им в адаптацията на мениджърите към промените, в справянето с „черните лебеди“, които буквално ни заливат от няколко години насам.

Домакин на лятната среща на BGLOBAL и жените лидери в бизнеса беше една успешна дама и участник в тазгодишното издание „А Класа“ – Десислава Димитрова, управляващ партньор във „ВИП Естейтс“. Впечатляващото и същевременно уютно пространство в бизнес център „Стефан Караджа“ в София беше приятна изненада за всички дами, които оцениха подобаващо и кетъринга на шеф-готвачите на „ВИП Естейтс“.

А на финала всички си пожелаха тази среща да е началото на една дълга традиция.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ