Американският университет отново отваря врати за бъдещи студенти

Събитието се завръща в кампуса след 2-годишна пауза

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 07 November 2022 12:04 >
Американският университет отново отваря врати за бъдещи студенти
След 2-годишна пауза Американският университет в България (АУБ) отново ще приеме посетители за Деня на отворените врати (Open House). Датата е 12 ноември, а за да се включат в обиколката, отворените лекции и срещите с настоящи студенти и възпитаници на университета, единственото, което трябва да направят кандидат-студентите, е да се регистрират на https://bit.ly/3Dz8JSI.

Духът и животът зад вратите на университета ще се разкрие пред всички посетители, които ще имат възможността да се докоснат до най-голямата англоезична библиотека на Балканите, модерните класни стаи, уютните стаи в общежитията „Скаптопара“ и всички удобства, които предлага Студентският център „Америка за България“.

Кандидат-студентите ще могат да се запознаят нагледно с това как изглежда една лекция в АУБ с едни от световноизвестните преподаватели в кампуса, да изберат две лекции на различни теми, да се потопят в конференции, спортни състезания, радиопредавания, мюзикъли и много други.

„На посетителите предстои изживяване, което може да промени живота им. На място всички кандидат-студени ще имат възможността да се запознаят с наши възпитаници, които ще им разкажат за времето, прекарано в университета, и как то им е помогнало да стигнат до мястото, на което са днес“, сподели Костадин Шопов, зам.-директор на отдел „Прием на студенти“.

Традиционно в отворения ден на висшето училище бъдещите студенти и техните родители ще могат да се запознаят отблизо с образователната система liberal arts и академичните програми на университета, а екипът по приема за Open House е на разположение да преведе желаещите през всяка стъпка от процеса на кандидатстване и да отговори на въпроси, свързани с възможностите за финансова подкрепа, която предоставя АУБ.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ