"Eлектрохолд" отвори в Сливен първия си офис извън Западна България

Групата планира още нови клиентски центрове в Източна и Южна България              

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 27 October 2022 16:58 >
"Eлектрохолд" отвори в Сливен първия си офис извън Западна България
Източник: Георги Ангелов
Карел Крал, главен изпълнителен директор на групата "Електрохолд", откри офиса в Сливен
Електроенергийната група "Електрохолд", част от най-големия публичен холдинг в страната - "Еврохолд", отвори нов офис в Сливен, където ще предлага услугите си на бизнеса и институциите в областта. Офисът беше открит официално на събитие на 27 октомври, на което присъства част от ръководството на групата, представители на местната власт и бизнеса.      

Това е първият офис на "Електрохолд" извън Западна България, където компанията доставя електроенергия до близо 3 млн. души, а дъщерната "ЕРМ Запад" поддържа най-голямата електроразпределителна мрежа в страната (с обща дължина над 58 000 км). Помещението в Сливен се намира непосредствено до офиса на застрахователното дружество "Евроинс България"  АД, част от "Евроинс Иншурънс Груп" АД (ЕИГ) и "Еврохолд". В новия офис ще се предлага пълната гама електроенергийни услуги, които дъщерните дружества "Електрохолд Продажби" и "Електрохолд Трейд" предоставят на корпоративни клиенти. 

„Екипът ни в Сливен е добре познат на всички бизнес клиенти, граждани и институции в града и областта. През годините се утвърдихме като доверен и стабилен партньор в застрахователните услуги чрез "Евроинс", което се потвърждава от удовлетворението на нашите лоялни клиенти. Сега добавяме към портфолиото ни и продажбата на електроенергия чрез "Електрохолд". Бизнесът и институциите в областта могат да разчитат на нас като стабилен, доверен, прозрачен и почтен партньор, не само на застрахователни услуги, но и в доставката на електроенергия”, заяви Лъчезар Темелков, регионален търговски представител на "Електрохолд".   

"Електрохолд" планира откриването на още нови офиси в Източна и Южна България. “Отварянето на нови представителства извън Западна България е част от стратегията ни за експанзия и постигане на синергия с мрежата на "Евроинс". С разширяването на търговските ни представителства в Източна и Южна България ние ще предоставим повече и по-добри възможности и условия на бизнеса, ще гарантираме сигурни доставки на електроенергия, ще подобрим качеството на обслужването и ще повишим конкуренцията на пазара”, коментира Карел Крал, главен изпълнителен директор на групата.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ