Конференцията "Бизнесът и регионите - Променена България" започва днес

Акцентът тази година е върху предизвикателствата пред бизнесите и местните власти в променената икономическа среда и добавената стойност на големите, стратегически инвеститори за развитието на регионите

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 04 October 2022 09:40 >
Конференцията "Бизнесът и регионите - Променена България" започва днес
Списание BGlobal и Българската стопанска камара (БСК), с партньорството на Института за пазарна икономика, организират конференция "Бизнесът и регионите - Променена България", която започва от 14:30 ч. днес в "Гранд хотел Милениум" в София, съобщиха от БСК.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg, Bloomberg TV и БТА.

Това е трета поредна дискусия от вече утвърдилия се сериозен регионален форум, на който показваме как компаниите допринасят за устойчивото развитие на регионите в България и ролята на местните власти в този процес, посочват организаторите на форума.

Акцентът тази година е върху предизвикателствата пред бизнесите и местните власти в променената икономическа среда и добавената стойност на големите, стратегически инвеститори за развитието на регионите. Включва както икономически аспекти, така и социални инициативи и въпроси, свързани с развитие на обществото.

Сред лекторите са Светла Костадинова, изп. директор на ИПИ; Радан Кънев, евродепутат, докладчик по Директивата на ЕС за индустриалните емисии; Боян Рашев, управляващ партньор на denkstatt България; Добри Митрев - председател на УС на Българската стопанска камара. За участие в дискусията са поканени кметове на общини, представители на изпълнителната власт и управители на големи компании като "Дънди Прешъс Металс", "Аурубис България", "Геотехмин", "Уникредит Булбанк", "Асарел Медет" и "Електрохолд".
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ