Lidl оказва помощ на пострадалите от наводнението в Карловско

Компанията изпраща два камиона с най-необходимите продукти

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 08 September 2022 15:20 >
Lidl оказва помощ на пострадалите от наводнението в Карловско
Източник: "Лидл България"
"Лидл България" изразява своята съпричастност към пострадалите от наводненията в района на Карлово, като ще изпрати два камиона с продукти от първа необходимост. Подкрепата на компанията е изцяло координирана с община Карлово, за да се отговори максимално на нуждите на хората. Сред осигурените продукти са готови за консумация храни, различни хигиенни и почистващи материали, както и вода.

„Благодарим на Lidl, че ни подкрепя в този изключително тежък момент. Освен предоставените продукти, за нас е важно, че компанията успя да реагира бързо и гъвкаво, като подсигури оптимална логистична организация за приемане на продуктите“, заяви Антон Минев, зам.-кмет на община Карлово.

Съгласно препоръката на община Карлово за максимално улеснение на засегнатите райони продуктите ще бъдат доставени на два транша и директно до с. Богдан, откъдето могат да бъдат разпределени според нуждите към останалите пострадали села.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ