Левон Хампарцумян остава начело на Българския форум на бизнес лидерите

Делегатите преизбраха в Управителния съвет четирима от настоящите му членове – Весела Илиева, Владислав Михов, Камелия Славейкова и Карел Крал

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 01 June 2022 14:05 >
Левон Хампарцумян остава начело на Българския форум на бизнес лидерите
Източник: БФБЛ
Част от Борда на БФБЛ: (прави отляво надясно) Димитър Найденов (JTI България), Таня Косева-Бошова, Антон Панайотов, Весела Илиева, Камелия Славейкова, Левон Хампарцумян, Карел Крал, Божидар Нейчев, Гилбърт Маккоул, (на преден план) Максим Бехар, Петър Велев, Георги Руйчев
Общото събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) избра Левон Хампарцумян за председател за втори пореден мандат на 31 май. Делегатите гласуваха доверие и на четирима членове на Управителния съвет – Весела Илиева (Unique Estates), Владислав Михов („JTI България“), Камелия Славейкова („Шел България“) и Карел Крал („Електрохолд България“). Срещата в гранд хотел „София“ се проведе в присъствието на управители и висши мениджъри на над 35 компании членове на организацията.

В резултат на успешния си мандат начело на организацията финансисът Левон Хампарцумян („ЛВ Адвайзори“) ще продължи да изпълнява ролята на председател в следващите три години. Той благодари за активното участие и подкрепа от страна на компаниите членове в проектите и инициативите на Форума през изминалата година и посочи, че общите усилия за икономическо и социално развитие на страната са особено важни в моменти на предизвикателства, както е в последно време. 

Делегатите преизбраха в Управителния съвет четирима от настоящите му членове – Весела Илиева – управляващ партньор на „Юник Естейтс“, Владислав Михов – главен мениджър на „JTI България“, Камелия Славейкова – председател на Борда на директорите на „Шел България“,  и Карел Крал – главен изпълнителен директор на „Електрохолд България“. Всички те се ангажираха да работят за насърчаването на високите стандарти на бизнес етиката, да защитават интересите на компаниите членове и да промотират техните усилия и постижения в спазването на принципите на доброто управление, социалната отговорност и устойчивото развитие, и да продължат диалога с всички заинтересовани страни. 

Освен от председателя Левон Хампарцумян гостите от компаниите членове на БФБЛ бяха приветствани и от Тим Буйсере, ръководител на икономическия отдел в британското посолство в София, който акцентира върху дългогодишното партньорство с Форума.

Изпълнителният директор Георги Руйчев направи преглед на дейността за последните 12 месеца, а контрольорът на БФБЛ Гилбърт Маккоул (KPMG) представи доклада си за 2021 г. Общото събрание прие и финансовите отчети за изминалия период. В края на срещата гостите – представители на някои от най-големите и успешни компании в България, обмениха идеи за партньорство и развитие.

Пълен списък с членовете на Борда на БФБЛ:

Председател – Левон Хампарцумян („ЛВ Адвайзори“);

Заместник-председател –Антон Панайотов („Аларик Секюритис“);

Членове:

Божидар Нейчев (PwC България);

Весела Илиева (Unique Estates);

Владислав Михов (JTI България);

Камелия Славейкова („Шел България“);

Карел Крал („Електрохолд България“);

Максим Бехар („M3 Комюникейшънс Груп“);

Милена Драгийска-Денчева („Лидл България“);

Мирослав Петров („Лийд Вижън“);

Петър Велев („Екофарм“);

Таня Косева-Бошова („Парк Лейн“);

Контрольор – Гилбърт Маккоул (KPMG).
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ