Кауфланд пуска карта за изгодни покупки

С Kaufland Card потребителите ще получават персонализирани оферти

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 12 May 2022 15:29 >
Кауфланд пуска карта за изгодни покупки
Източник: Business Global
От понеделник, 16 май, "Кауфланд" пуска карта за лоялност, която ще дава възможност за покупка на стоки на изгодни цени, съобщи главният изпълнителен директор на "Кауфланд България" Валтер Волф. Kaufland Card ще се предлага едновременно като електронна карта в приложение за смартфон, така и като пластмасова карта, която всеки може да носи в портфейла си.

С картата ще могат да се купуват продукти с отсъпка, но в същото време нейните потребители ще могат да получават и лични оферти с изгодни цени за определени продукти в зависимост от това, което най-често купуват. Друго предимство е и събирането на точки - по 1 на всеки 5 лв. похарчени на каса, които ще могат да се осребряват срещу купони за покупки с отстъпка.

Kaufland Card може да се активира по три различни начина - като физическа карта на автомат в обект на Kaufland, чрез електронното приложение Kaufland в Google Play и Apple Store, а клиентът може да вземе карта от магазин, която у дома да регистрира на сайта на веригата kaufland.bg.

Удобството на електронната карта е, че тя съхранява в дигитален формат всички касови бележки, направени с нея. А в мобилното приложение всеки може да вижда актуалните оферти и персонализираните предложения.

"Кауфланд" има 61 хипермаркета в 35 града в страната, като месечно през тях са обслужвани над 5 млн. клиенти. Веригата е лидер на пазара на хранителни стоки с дял от 16,8% от продажбите.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ