Lidl търси сезонни работници за морските обекти

Веригата осигурява и настаняване в Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 29 March 2022 09:00 >
Lidl търси сезонни работници за морските обекти
Източник: "Лидл България"
Lidl търси сезонни работници за своите обекти по Черноморието, съобщи веригатта. Така хората, които искат да прекарат летните месеци близо до плажа, но и да имат сигурна и добре платена работа, могат да кандидатстват за сезонна работа в магазините на веригата по морето.

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага възможност за сезонна заетост. Предложението включва атрактивно заплащане, бонус за отработен ден, а при необходимост и осигуряване на квартира/хотелско настаняване за градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение, Lidl предлага и редица придобивки като допълнително здравно осигуряване, карта Multisport, както и допълнителен ден отпуск за рожден ден. Друго предимство е, че се работи на смени, което прави комбинацията работа – морски изживявания още по-лесна.

Желаещите да работят в морските магазини на Lidl могат да кандидатстват на кариерния сайт на компанията. Ако бъдат одобрени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А ако се справят успешно, имат и реалния шанс да станат постоянна част от екипа на Lidl.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ