Мотото на BAPRA Bright Awards тази година е "Благодарение на хората"

Организаторите на конкурса от БАПРА са в партньорство с платформата BG4UA, която събира средства за украинци, бягащи от ужаса на войната

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 10 March 2022 11:57 >
Мотото на BAPRA Bright Awards тази година е "Благодарение на хората"
Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) отваря набирането на кандидатури за награди в дванадесетото издание на BAPRA Bright Awards. Събирането на ентрита ще продъжи до 3 април 2022 г., а церемонията е планирана за 12 май. Това е единственият конкурс за постижения в сферата на комуникациите у нас с международно жури от водещи професионалисти от цял свят. Председател тази година ще бъде легендарния Пол Холмс, основател на The Holmes Report и най-влиятелният PR анализатор в света.

„Тази година с конкурса искаме да кажем едно голямо „благодаря“ на хората в маркетинга и комуникациите – тези, с които споделяме професионалния си път. Знаем през какво преминаха през последните години и какво им коства да продължават да творят и да бъдат професионалисти на световно ниво. Наградите са точно това – те са от хора за хора“ – каза д-р Александър Христов, и.д. Председател на БАПРА.

Всеки, който кандидатства в конкурса, ще може да дари сума пари за инициативата bg4ua, свързваща българи и чужденци, които предоставят подслон, транспорт, работа, продукти и услуги, с украинци, бягащи от ужаса на войната. В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода март 2021 г. – февруари 2022 г. Категориите отново са 14 на брой, като 2 от тях са специални. Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2022.

Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания. Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2022.
Партньори на конкурса по традиция са сп. „Мениджър“, B2B media, сп. „Твоят бизнес“, вестник „24 часа“, Business Global, Redlink, както и Българската асоциация на комуникационните агенции, Български форум на бизнес лидерите и IAB Bulgaria.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ