Започва програма за личностно развитие за момичета от малките населени места

Фондация "Солидарност в действие" предлага онлайн тренинг, менторство и летен лагер

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 24 November 2021 15:05 >
Започва програма за личностно развитие за момичета от малките населени места
Източник: Фондация "Солидарност в действие"
Започна набирането на участнички за програма за личностно развитие за момичета от малките населени места "Гергина", съобщи нейният организатор - Фондация "Солидарност в действие", младежка организация със седалище в с. Друган, общ. Радомир. Програмата включва онлайн трейнинг, възможности за менторство и летен лагер за трансформация, 

Търсят се момичета на възраст 15-25 години, "които знаят, че светът е голям и пълен с възможности, и искат да изградят живот извън представите си за възможното", казват от фондацията. Условие за участие е момичетата да живеят в село или град с население до 40 000 души и да са завършили основно образование.
 
Кандидатства се чрез попълване на кратък онлайн формуляр, като основният критерий за допускане в програмата е изразената мотивация и желание за работа върху себе си. Необходимо е желаещите да участват да имат възможността да се включат активно във всички фази на програмата.

В първата си част "Гергина" предоставя интензивно онлайн обучение по време на коледната ваканция, включващо 12 онлайн сесии с упражнения и дискусии за изследване на ключовите посоки за развитие.

Втората част на програмата ще предостави на участничките възможности да се срещнат с жени-експерти в областите, които ги интересуват, които да им споделят опита си и да им дадат практични насоки как да се развиват в съответните сфери.

Третата част на "Гергина", до която ще бъдат допуснати само успешно преминалите онлайн обучението, е Лятната академия за Трансформация - целодневно 7-дневно преживяване, което надгражда знанията и уменията, придобити в онлайн обучението чрез практически занимания на живо включително: групови игри, симулации и дискусии, съместни проекти и творчество. Целта на академията е участничките да се научат как да работят върху това да трансформират себе си, за да могат да постигат повече от колкото са си представяли за възможно в различните сфери на живота си: учене, работа, финанси, взаимоотношения и интимни връзки, здраве, самочувствие и красота.

Набирането на участнички ще продължи до запълване на 20-те налични места в първото издание на програмата или най-късно до 15.12.2021г. Информация за програмата и линк за кандидатстване са налични в страницата на програмата https://solidarityworks.eu/gergina-program/.

Формуляр за кандидатстване: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd26t9TjezgYfD31zXnho-tmh0pTV0HOzuJYnI1jQranXsZjQ/viewform
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ