Какво е бонус безплатен залог и къде да го открием?

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 21 August 2021 09:50 >
Какво е бонус безплатен залог и къде да го открием?
Бонусите са неизменна част от прогнозирането на спорт при всеки букмейкър. Те са станали традиция и клиентите ги изискват от компаниите, защото на пазара има толкова много онлайн платформи. Конкуренцията е на един клик разстояние.

Безплатният залог е един от най-популярните бонуси в бранша. Водещата букмейкърска къща bet 365 често предлага такъв тип промоции на своите клиенти без дори да се налага депозит. Така вашият bet 365 bonus е активен за игра директно в сметката ви, а от вас се изисква единствено да направите своята прогноза.

От компанията обичат да пускат подобни оферти за големи мачове от Шампионска лига, Световно първенство, Европеско първенство и тн. Срещите генерират огромен интерес и любителите на прогнозите така или иначе вероятно ще имат своето виждане за изхода от сблъсъците.

Най-често безплатните залози са обвързани единствено с препоръчително изискване за по-висок коефициент. От вас зависят селекциите, но идеята е да се натрупа по-висока ставка и следователно по-сериозна печалба. Това е така, защото самият безплатен залог впоследствие се приспада от начислените печалби. Например, поставяте 10 лева безплатен залог от букмейкъра на коефициент 55.

Вашата печалба е в размер на 550 лева. От тях се приспадат 10 лева и в сметката ви свободни за изтегляне имате 540 лева. На този принцип работи огромна част от бранша.

Често офертите включват и опцията създай залог. Така можете да увеличите коефициента без проблем от различни селекции в един и същи мач. По-трудно бихте натрупали висока ставка при безплатен залог единствено за игра на живо. Тогава ще трябва да сглобите права колонка (мултибет) от няколко събития, но този бонус е лимитиран от определени букмейкъри.

Винаги изрично четете какъв вид безплатен залог предлага точно вашият, за да не се стигне до недоразумения при печалбите.

В bet 365 винаги отношението към играчите и техните претенции спрямо различни видове бонуси е напълно коректно. Лоялните клиенти често получават определени суми на база своята активност или според събитията в спортната програма. Тези бонуси са приятен комплимент и печалбите от тях са чарът на компанията, която има за цял да е световен лидер още години наред.

Безплатният залог за спорт масово е използван от букмейкърите при промотирането на големи срещи или възлови мачове на отбори, които те спонсорират. Така например bWin е официален партньор на турнирите Лига на Конференциите и Лига Европа. От компанията дават безплатни залози при прогноза на сблъсъците от тези лиги. Winbet предоставя оферти след поставяне на залог на важни срещи на ЦСКА, защото веригата е генерален спонсор на „червените“.

Примерите са още много. Идеята на бонусите безплатен залог е играчът да има допълнителен стимул за игра без да се налага да инвестира от себе си и това да натежи на месечния му бюджет или отделените финанси за перо забавления.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ