За какви спортове са наличните бонуси на bWin?

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 21 August 2021 09:46 >
За какви спортове са наличните бонуси на bWin?
Световният лидер при букмейкърите bWin се е погрижил за качеството на играта с любопитни бонуси. Още при регистрация можете да вземете до 222 лева. Това става като депозирате за първи път в сайта, а това е горната граница на началния бонус. Той е в размер на 100% от вкараните от вас средства.

Неговото превъртане може да бъде направено на богата селекция от спортове, които букмейкърът предлага. Ограничението на компанията преди да можете да изтеглите свободно печалбите си е направени прогнози в размер на 10 пъти сумaта на депозита и бонуса.

Останалите bWin бонус оферти са насочени към футбола. Онлайн платформата е официален спонсор на турнирите на UEFA Лига Европа и Лига на конференциите. Именно към тях е насочено най-новото предложение – 20 лева FreeBet на живо. За да се възползвате от него, трябва да направите единичен залог на среща от тези два турнира преди нейното начало.

Селекцията трябва да е с минимален коефициент 1,50. Получените 20 лева FreeBet пък са валидни за ползване на какъвто и да е футболен пазар в рамките на три дни.

Бонусът Price Boost също е насочен към феновете на най-популярния спорт. Чрез него може да се залага на избрани от bWin маркети, които са със завишен коефициент. Така от компанията гарантират по-високи печалби за избралите тези прогнози. Селекциите се обновяват постоянно и дават поглед на играчите от различен ъгъл към иначе познати мачове от популярни първенства и лиги.

Чрез бонуса Combi+ пък от компанията дават възможност за комбинация от няколко фаворита на футболен мач, които следва да спечелят срещите си. Тя е с по-висока ставка от тази при евентуалното им комбиниране в права колонка (мултибет). Букмейкърът по традиция избира по-леки сблъсъци. Именно те са сред най-прогнозираните на деня. С други думи – мачове, които така или иначе вероятно ще изберете.

Не на последно място е бонусът създай залог. Той отново е ориентиран към футбола. Чрез тази опция вие можете да изберете много на брой селекции от една и съща среща. По този начин навързвате събития, които са близки и логични да се случат. Например отбор „А“ да вкара, неговият голмайстор да е човекът, който е реализирал попадението и тн.

Чрез опцията създай залог не се налага да мислите много мачове. Можете да се концентрирате в анализирането на само едно събитие.

В bWin футболните фенове могат да се възползват и от напълно безплатен бонус. Той се нарича хеттрик мания и дава до 40 лева безплатен залог. Компанията предлага три популярни сблъсъка, а вие трябва да познаете кой ще е първият голмайстор. В зависимост от броя на успешните прогнози нараства и печалбата под формата на FreeBet в тази безплатна игра.

Така началният бонус е насочен към феновете на всички спортове, предлагани на сайта. Другите предложения са конкретно за футбола и популярните събития в него. Те се обновяват на дневна база и предлагат атрактивни коефициенти. Свежите предложения вдъхват нов поглед върху играта, а един от бонусите е напълно безплатен и не изисква поставянето на каквато и да е сума от потребителите.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ