И Лозан Панов се кандидатира за президент

За вицепрезидент е предложена журналистката Мария Касимова

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 02 October 2021 17:58 >
И Лозан Панов се кандидатира за президент
В президентската битка като независим кандидат се включва и председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, съобщи БНР. Неговата кандидатура беше издигната от управителния съвет на инициатива "Правосъдие за всеки", а формирането на инициативен комитет в негова подкрепа беше обявено за 17.00 часа пред сградата на Президентството

Сред първите дошли беше Методи Лалов, общински съветник от Демократична България, но в качеството си на гражданин:

Очаквам подкрепата на всички свободомислещи българи в тази страна, заяви пред журналисти Лозан Панов, когото "Правосъдие за всеки" издига за кандидат за президент, съобщи БТА. Журналистката Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент, каза той.

Моята кауза е била независимостта на съдебната система, отвоюването на институциите. Ще се обърна към всички свободни граждани с молба да ме подкрепят, защото бих искал да бъда следващият президент, който ще подпише или няма да подпише указа за назначаване на председател на Върховния касационен съд, заяви Лозан Панов.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ