Все повече играчи в WINBET предпочитат еСпортове

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 21 September 2021 08:51 >
Все повече играчи в WINBET предпочитат еСпортове
През последните години електронните спортове започнаха да предизвикват все по-голям интерес у нас. България има свои елитни представители на професионалните сцени в различните игри и това, заедно с развитието на вътрешни национални състезания и стрийминга, доведе до бум в популярността им в страната. Може и да не сте съгласни, но въпреки че геймърите не непременно изглеждат като Кристиано Роналдо, със сигурност полагат не по-малко усилия за победата от него и колегите му. Тренировки, стратегии, физическа активност извън гейминга, всичко това е част от ежедневието на професионалния играч, а конкуренцията става все по-убийствена не с години, а с дни. Нормално, предвид наградните фондове на световните първенства в отделните игри.

Именно заради огромното желание за победи и популяризирането на електронните спортове погледите си натам обърнаха и много букмейкъри. В Winbet има специална и богата секция, в която потребителите могат да залагат на електронни спортове. Съвети, за това как да се регистрирате в сайта и да залагате, прочетете на https://efirbet.com/winbet/. Сред знаковите игри, на които можем да залагаме в сайта на българската букмейкърска компания са Counter-Strike, League of Legends, DotА 2 и други.

Игрите, които познаваме добре - от CS:GO до LoL

За да задоволи напълно любопитството и жаждата за разнообразие на залагащите Winbet предлага множество пазари, а не само за победители. Онези от вас, които познават Counter-Strike вероятно знаят, че се играе до 2 от 3 спечелени карти, а това логично води до заключението, че има хендикап, както за целия двубой, така и за отделните карти. Играта протича с два отбора от по петима играчи – терористи и анти(counter)терористи. 15 пъти отбор А е в ролята на терористи, а отбор B е антитерористи. След това ролите се разменят за още 15 битки. Картата се печели, когато някой от отборите стигне до 16 победи (от максимални 30 игри).

В League of Legends, която много наподобява като принципи на игра DotA 2, пък има линии и за общия брой убийства, както и за точен резултат на карти и т.н. В тези игри отново имаме два отбора от по петима участници. В тях целта е героите от единия отбор да унищожат основната сграда в противниковата база.

Геймингът в България - все по-популярен

Интересът към електронните игри у нас се заражда още преди началото на настоящия век. Едва в днешно време обаче в България започва да се развива сериозно гейминг общество, което следи и коментира развитието на любимите си игри, състезатели и стриймъри. А залагането на електронни спортове би могло да донесе солидни печалби за онези от вас, които имат нюх към играта или пък отбор, който може да поднесе изненада, въпреки че е аутсайдер в сметките на букмейкърите. Интересът става по-голям и защото времето на един мач е значително по-малко, отколкото на футболен, баскетболен или пък тенис мач.

В заключение можем да кажем, че Winbet ни предлага много широка гама от еСпортове и прилежащи към тях пазари, на които да залагаме и за любителите на игрите определено няма да е загубено време да обърнат вниманието си към тази секция на сайта.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ