Ще видим ли скоро частичен Cash out в сайта на WINBET

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 21 September 2021 08:43 >
Ще видим ли скоро частичен Cash out в сайта на WINBET
Българската компания Winbet е една от най-бързо проспериращите в сферата на казината и залагането на спортни събития у нас. Разнообразието във всяка от секциите на сайта е голямо, като освен казино игри (включително живи такива) и виртуални спортове, в сайта откриваме и специализиран сегмент, в който можем да поставим залозите си на електронни спортове.

Важна функция за всеки играч е възможността за затваряне на залога или така наречения кеш аут. Донякъде, наличността на тази функция може да препраща към темата с отговорното залагане – при възможност да вземем парите си, ако до определен етап прогнозата ни се е развила благоприятно, но обратът стане вероятен – е добре да помислим за тази опция. За съжаление обаче все още Уин бет Онлайн не ни предлага вариант при който да затворим частично залога си, а с парите, които сме преценили да рискуваме докрай, да „проверим“ дали прогнозата ни ще спечели наистина.Предвид факта, че това е функция, която няколко други големи букмейкърски компании предлагат, можем да очакваме тя да се появи и в сайта на Winbet, но на този етап е прекалено рано да правим каквито и да е прогнози кога ще се случи това, защото дори хората в поддръжката не знаят отговора на този въпрос и го отнасят до по-отговорни отдели в компанията.

Класическият кеш аут е наличен в Winbet

Все пак класическото затваряне на залог си остава налично, а това винаги е добре. В сравнение с останалите букмейкъри Winbet не непременно дава оптимална сума за затваряне, но на първо място е по-добре от нищо, а и като цяло не е значително по-лошо от това на конкуренцията.

Друга полезна функция обаче, която не можем да открием засега да се предлага от Winbet е автоматичния кешаут. Тя ни дава възможност да затворим залога си автоматично, ако предлаганата от компанията сума достигне или прехвърли предварително зададена от нас стойност от максималната печалба. Тази функция е изключително полезна, когато нямаме възможност да следим събитието, на което сме заложили, например защото шофираме или пък защото е в етапа от денонощието, в който спим.

Как да наблюдаваме срещите, които ни интересуват?

В тази връзка нека кажем, че Winbet са се постарали да ни осигурят възможност да наблюдаваме развитието на срещите, чрез пряко предаване (което е налично и за електронните спортове) или чрез анимирана графика, която ни показва в коя част на терена се развива играта, какъв е резултата и какво е съотношението на някои статистически показатели.

В заключение трябва да подчертаем, че компанията предлага много полезни функции, още за които, както и цялостна оценка за Winbet можете да прочете на линка по-горе, но все още има някои детайли, които могат да се добавят към портфолиото на българския букмейкър. Темповете, с които Winbet се развива обаче, засега вещаят добро за компанията и подсказват за сериозен наличен потенциал. Дали той ще бъде изпълнен – само времето ще покаже.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ