Какво представлява даваната от Bet365 гаранция при смяна във футбола

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 17 September 2021 10:18 >
Какво представлява даваната от Bet365 гаранция при смяна във футбола
Винаги е примамващо да заложим парите си на точно определено събитие в един футболен мач, защото коефициентът точно то да се случи няма да е никак малък. Например единичен залог за това даден играч да бъде изгонен или да получи жълт картон е риск, който ако се оправдае ще бъде възнаграден много солидно. Или пък някоя от звездите на любимия ви отбор да отбележи 2, 3 или повече гола в мача. Представете си обаче, че духа на някой британски централен защитник се е вселил в играч на съперника и той контузи избраника ни още в петата минута на двубоя. О, не… истински кошмар!

Гаранция при смяна - какво е това?

За щастие от Bet365 са помислили за нас и са създали функцията гаранция при смяна във футбола. Тя е истински подарък в случаи като гореспоменатия. Ако изходът на мача не е бил определен, а футболистът обект на нашия залог се окаже заменен преди края на първото полувреме, тогава компанията ще ни върне залога под формата на кредити за залози.

Пазарите, които важат за гаранция при смяна във футбола са доста. Сред най-често залаганите са първи голмайстор, да отбележи по всяко време, играч да бъде изгонен, играч да получи картон, играч на мача и много други. Прочетете правилата и условията внимателно, за да сте сигурни, че избрания от вас пазар попада в обхвата на гаранцията за смяна, както и какви са точните изисквания, за да получите кредити за залози.

Има ситуации, в които гаранция за смяна няма да важи и една от тях е цялостното затваряне на залога. Ако обаче сте затворили частично залога си, офертата ще важи за останалия активен залог.

Ако нямате профил в сайта можете да си направите такъв, като последвате този линк бонус бет365, защото една от най-хубавите новини, свързани с тази оферта е, че тя важи както за регистрирани, класиращи се клиенти, така и за нови потребители на сайта на букмейкърската компания.

Една оферта, която си заслужава

За да завършим нека да отбележим, че гаранция при смяна във футбола е една страхотна оферта, която ни носи голямо облекчение при лошо развитие на обстоятелствата за залога ни и почти на сто процента ни спасява от провал при контузия или треньорско решение за смяна рано в мача на избрания от нас играч за залог. Някои специалисти в областта на залозите дори биха стигнали дотам да твърдят, че тази оферта е по-добра от ранното изплащане при два гола разлика. То представлява уреждане на даден залог като печеливш, ако отборът ни е достигнал предимство от две попадения и мачът попада в графата на първенства, за които важи това предложение от Bet365. Вероятно тази оферта си остава най-добрата, но със сигурност не бива да подценяваме гаранцията при смяна, защото обърка ли се нещо – тя е насреща, за да ни върне в играта.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ