Как функциите Price Boost и Combi+ в bwin са полезни за играчите

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 17 September 2021 10:15 >
Как функциите Price Boost и Combi+ в bwin са полезни за играчите
В света на залаганията всеки букмейкър се старае да поддържа и увеличава броя на потребителите си, предлагайки различни оферти и бонуси, с които да задоволява интереса на играчите. Една от компаниите, които се отличава в това отношение е Bwin. Компанията определено заслужи вниманието ни да се насочи към нея с две промоции, от които могат да се възползват настоящите, но и новите потребители на сайта. Става дума за Price Boost и Combi+, които можете да откриете на този bwin работещ линк. Ще се опитаме да ви разкажем какви са предимствата на тези функции и за какво трябва да внимавате, когато играете и ги използвате.

Да започнем с Price Boost. Всъщност да започнем с една стъпка по-отдалеч, защото тук е мястото да споменем, че за да се възползвате от тези предложения на Bwin трябва да поставите своите залози, преди началото на подбраните събития. Хубавата новина е, че независимо дали използвате сайта или мобилното приложение, дизайнът им е достатъчно прегледен. Това означава, че ще лесно ще се ориентирате за началните часове на срещите и няма да пропуснете някой мач, на който желаете да поставите своя залог.

Сега да се върнем към самите промоции. Price Boost преведен по смисъл е термин, обозначаващ увеличени коефициенти и съответно печалби. Предложенията в тази секция могат да бъдат най-различни – например отбор да спечели с два или повече гола, отбор да победи без да допусне във вратата си или пък просто в дадена среща да има над определен брой голове. Плюсът за нас потребителите е, че в тази секция коефициентите за дадените срещи ще са по-високи, отколкото, ако сами си изберем същата линия със стандартен коефициент. Преминаваме към Combi+. Тук нещата са много по-прости. Секцията ни предлага комбинации от по три срещи, във всяка от които се търси победител в редовното време. Combi+ коефициентът ще се окаже по-висок отколкото коефициентът за права колонка на същите три срещи, създаден ръчно от нас.

По-големите коефициенти и съответно по-големите печалби звучат изключително привлекателно, нали? Едно от нещата, с които трябва да се съобразите е, че залозите чрез функциите Price Boost и Combi+ трябва да бъдат единични. Това означава, че не можете да ги комбинирате в колонки с други селекции, но все пак по-големият коефициент е солидна „компенсация“ за това неудобство. Когато правите подобни залози внимавайте за това кои са трите отбора, които трябва да спечелят (за Combi+), каква е формата им, колко е необходима победата за тях и т.н. Също така обърнете внимание и на това каква е вероятността например даден отбор да спечели без да допусне във вратата си (за Price Boost), защото победата може и да е в кърпа вързана, но един единствен допуснат гол ще ви прати на губещата страна.

Определено обаче хората от Bwin са се погрижили за това да имаме богат избор от подобни промоционални селекции, за които да помислим внимателно и да се впуснем в опит да стигнем до печалбата, така че успех на всички.


Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ