По-малко от седмица до Career Show Tech 2021

На 19 и 20 май водещи ИТ работодатели и кандидати се срещат в лични онлайн разговори

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 May 2021 08:55 >
По-малко от седмица до Career Show Tech 2021
След по-малко от седмица започва водещото кариерно събитие за ИТ специалисти - Career Show Tech 2021. Тази годзина то ще се проведе изцяло онлайн, на 19 и 20 май. Водещи ИТ работодатели ще организират лични видео срещи с участниците, а експерти от компании като Google, Microsoft и Financial Times ще дадат полезни насоки и съвети на всички, които желаят да се развиват в сферата на високите технологии.

Участниците в Career Show Tech имат възможност да преглеждат фирмени профили и да си насрочват видео срещи с тези, които им допадат, обяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show. Паралелно ще върви и онлайн програма с лектори от световни тех компании като Google, Financial Times, Product Hunt, Amadeus. „Забелязваме, че все повече хора извън София имат желание да се включат и сме щастливи, че можем да дадем шанс на повече хора, извън големите градове, да достигнат нови професионални върхове”, казва Харизанова.

Акценти на събитието са кариерното и личностно развитие. Платформата на събитието позволява на участниците предварително да зададат всички важни за тях критерии и да се свържат само с работодателите, които отговарят на тяхното търсене. Достъпът до календара за запазване на видео срещи е отворен предварително.

Срещите с работодатели и в двата дни на Career Show Tech са придружени от целодневна програма от дискусии и уъркшопи за високи технологии, успешна кариера в ИТ сектора и щастлив живот. Експерти от ИТ лидери ще разгледат актуални въпроси от света на софтуерното инженерство, гейм индустрията, изкуствения интелект, системите с отворен код. Водещи психолози, треньори и ментори ще дадат полезни съвети за намиране на здравословния баланс между професионалния и личния живот.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация: https://careershow.bg/register/
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ