Schneider Electric отваря екосистемата си за сътрудничество

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 22 April 2021 14:48 >
Schneider Electric отваря екосистемата си за сътрудничество
За да отговори на императивите на глобалния дневен ред, свързани с изменението на климата и с най-важните предизвикателства на 21-ви век вследствие на ускорения енергиен преход и нарастващото търсене на енергия, Schneider Electric обяви глобална стратегия „Партньорството на бъдещето“. Тя се ангажира да даде възможност за екологично възстановяване, като същевременно подкрепя значимите тенденции на масова дигитализация, засилена електрификация, наред с нарастващата роля на свързани нейтив дигитални продукти и софтуер, в стремежа си да осигури устойчивост и енергийна ефективност в необходимите мащаби.

Компанията насърчава нейните партньори да сътрудничат открито помежду си, да споделят опит и знания и да се обучават в името на общата полза – като резултат също и в полза на своите клиенти. С повече от 650 000 членове, 300 приложения и над 100 общности отворената екосистема на Schneider Electric е надежден ресурс за всички участници, убедени са от компанията. Иницативата позволява сътрудничество с други доставчици на електрическа енергия, предоставя достъп до най-съвременното технологично портфолио, както и възможност за всички членове да работят в крак с бързото развитие на пазарите и да печелят нови клиенти.

„Тъй като нашият свят се дигитализира, големите сгради, критично важните съоръжения и инфраструктурата стават все по-зависими от надеждна, непрекъсната мощност“, посочва Надеж Петѝ, изпълнителен вицепрезидент за енергийните продукти в Schneider Electric. „И все пак проблемите, свързани с енергийното осигуряване, са все по-често срещани. Тъй като електрическите мрежи в съоръженията стават по-сложни на фона на бурното развитие на Интернет на нещата (IoT), нарастващия обем на данните и на броя на интелигентните устройства, то надеждността и наличността на захранването дори не подлежат на обсъждане. Електрическите неизправности и непланираният престой поради нарушено електрозахранване могат да бъдат както рискови, така и скъпи, което подлага на сериозно изпитание промишлените и строителните операции. Новите ни решения за електрическа безопасност, надеждност и свързаност предоставят на нашите клиенти и партньори интелигентна технология, способна не само да предвиди, но и да защити активно критично важната инфраструктура и оборудване от последиците на електрическите аварии.“

Schneider нарича тази своя визия All-Electric, All Digital New Electric World (Напълно електрически, напълно дигитален нов електрически свят): свят, задвижван от изобилие от чиста енергия, или с други думи от електричество 4.0. Тъй като електрическите и дигитални решения стават все по-сложни, Schneider има за цел да даде възможност на своята екосистема от партньори да се възползва от опростени продукти за динамичен бизнес процес, които отговарят на търсенето – продукти с нейтив свързаност и с потенциал за постигане на целите за устойчивост и безопасност на електрическата енергия.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ