Vivacom пуска над 10 000 филма в платформата EON

Пакетната услуга включва гигабитов домашен интернет, телевизия и видео

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 12 April 2021 19:04 >
Vivacom пуска над 10 000 филма в платформата EON
Източник: Vivacom
Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев представи новата услуга EON
Vivacom пуска на пазара услугата EON, която съчетава супер бърз домашен интернет - до 1 Gbps, телевизия и достъп до видеосъдържание, съобщи телекомът вчера. EON включва и изцяло нова телевизионна платформа с разширени функционалности, сред които гласово търсене и до 7-дневен архив на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с качествено видео съдържание.

"Отговорността на телекомите освен всичко друго е да предлагат висока скорост и безкомпромисно качество, защото от нас зависи всички в дома да работят, да учат и да се забавляват без проблеми", заяви главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев. "С услугата EON се надяваме да отворим нова ера в комуникацията", допълни той.

Пакетите EON съдържат също мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. С тях върви и приложение за Smart TV, което предлага всички функционалности на EON, без да е необходим приемник (STB), както и специален детски профил със забавно и безопасно съдържание за най-малките членове на семейството.

Пакетите EON дават на потребителите достъп до множество каталози в EON видеотеката с над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват. Те включват също така достъп до най-популярната VoD услуга в региона - Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други.

Мобилното приложение EON осигурява достъп до това съдържание от всяко устройство. Независимо дали е телевизор, смартфон, таблет или уеб - интерфейсът е еднакъв, менюто - интуитивно, а навигацията - бърза и лесна.

Приложението EON Smart TV ще бъде включено и в офертите за сателитна телевизия. Цените на пакетната услуга са в 3 варианта в зависимост от скоростта на достъп до интернет, включените канали и видеосъдържание, като месечният абонамент е от 27,90 лв. до 59,90 лева.

EON е една от най-популярните телевизионни и интернет платформи в Югоизточна Европа. Всеки пакет EON се предлага с приемник с операционна система Android TV, която прави всеки телевизор смарт с достъп до интернет, YouTube и различни Andorid TV приложения.

Потребителите с Android Smart TV получават пълен достъп до платформата и съдържанието на EON дори и без приемник. Необходимо е само да изтеглят приложението EON Smart TV.

EON пакетите осигуряват и супер бърз интернет в 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom. Над 115 000 домакинства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора вече имат достъп до новата мрежа, която компанията стартира в края на 2020 г. Vivacom продължава да я разширява и до края на тази година се очаква тя да бъде достъпна за над 300 000 домакинства.

Въвеждането на платформата EON е поредната стъпка на Vivacom - сега част от международното семейство на United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, за предоставяне  на изключително клиентско изживяване.

Потребителите могат лично да се уверят в качествата на EON като една от водещите платформи за домашен интернет и телевизия в региона, като посетят някой от обновените магазини на Vivacom. Наскоро те бяха освежени и предлагат нов, модерен дизайн и възможност клиентите да тестват на практика технологичните услуги, които компанията предоставя.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ