Пандемичната криза роди нова категория в класацията PR Приз

„Комуникация на промените“ ще покаже кои нови продукти или услуги породени от трансформациите свързани с Ковид са били най-успешни

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 09 April 2021 09:27 >
Пандемичната криза роди нова категория в класацията PR Приз
Най-дългогодишният конкурс в сферата на връзките с обществеността – PR Приз, през 2021 г. за 21 път ще отличи най-добрите комуникационни кампании на фирми, медии и публичен сектор. За първи път в историята на отличията журито ще оценява проекти, осъществени в година на безпрецедентни промени.

С тях е свързана и новата категория „Комуникация на промените“. В тази категория могат да кандидатстват проекти, свързани с предоставянето на нови продукти/услуги, промяна на производство, съвместни проекти, дарения и т.н., резултат от трансформациите, през които преминава бизнеса и обществото.

По традиция PR Приз ще получат още най-добрите “Корпоративна комуникационна кампания”, „Кампания за устойчиво развитие“, „Комуникационен проект в неправителствения сектор“, „Комуникационен проект в публичния сектор“, „Проект за вътрешни комуникации“, „Комуникационен проект за продукт или услуга“, „Специално събитие“, „Комуникационен проект на медия“, „Кризисни комуникации“,  „Комуникационна кампания за работодателска марка“, “Инфлуенсър маркетинг”, “Комуникации на екопроекти”. Като самостоятелна категория се обособява „Най-добро използване на социалните мрежи“, което беше част от „Дигитални комуникации“.

И тази година в конкурса ще бъдат отличени „Комуникационна агенция“ и „Вътрешен комуникационен отдел“ на годината. Кандидатите в тези категории ще бъдат оценявани по специално разработени критерии за кандидатстване, като „Значими кампании и проекти“, „Резултати и постижения“, „Екип“ и др.

Конкурсните категории ще бъдат журирани от водещи комуникационни специалисти с различни профили. В седмицата преди официалната церемония ще се проведат откритите представяния, на които кандидатите за престижните призове ще защитават публично проектите си. Церемонията по награждаването ще се проведе в началото на месец юни 2021 г. На нея ще бъде обявен и стипендиантът на конкурса на името на проф. Петев. 

Заявките за участие могат да се подават на интернет страницата на БДВО, раздел PR Приз 2021 

Проекти ще се приемат в периода 7 април – 21 май 2021 г., а журито ще ги оценява между 22 май и 28 май. В следващите два дни кампаниите ще бъдат представени пред журито публично онлайн. Победителите ще бъдат обявени през месец юни.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ