Career Show търси най-влиятелните ИТ личности в България

Както номинациите, така и класирането се определят публично

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 07 April 2021 13:37 >
Career Show търси най-влиятелните ИТ личности в България
Career Show Tech - водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, стартира класация, която чрез публичен вот ще определи 100-те най-влиятелни ИТ личности в България. Класацията цели да поощри добрите примери в ИТ индустрията у нас, съобщават организаторите. Подредбата ще се определя изцяло от публичен вот, в който всеки може да подкрепи своя фаворит, като гласуването продължава до 16 април.

“Една от причините световните ИТ брандове да позиционират свои офиси в България е високото ниво на технологичните специалисти у нас. Постиженията в сферата излизат отвъд националните рамки и не е изненадващо, че все повече ИТ професионалисти от България получават световно признание на приноса си за развитието на сектора. Номинациите, които станаха част от индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” ни показаха колко още имена са скрити зад големи успехи в бранша. Именно това ни насърчава да организираме ежегодно такива проекти, които стават витрина на успеха, на добрия пример и на това, че все повече се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб, станал тема в последните години у нас”, споделя Симона Харизанова - съосновател на Career Show.

Както номинациите, така и класирането на 100-те най-влиятелни ИТ личности в България се определят публично. Над 300 номинации на вдъхновяващи ИТ професионалисти, сред които Директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и др., бяха подадени само за 5 дни.

До 16 април всеки желаещ може да подкрепи личността, която го вдъхновява, мотивира и служи за пример на добри практики и значителен принос за развитието на ИТ сектора в България. Гласуването може да се осъществи тук.  Резултатите ще бъдат обявени на 19 април.

Career Show Tech ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Събитието дава възможност за проактивен контакт на участниците с най-добрите работодатели от страната и Европа, а наситената програма от дискусии, уъркшопи и коучинг сесии ще помогне на участниците да развият и подобрят техническите и меките си умения.
Регистрацията за събитието е безплатна и може да се заяви тук.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ