Schneider Electric стартира дигитален форум за иновации

Дигитализацията ни помага да се приспособим към "новото нормално", казва шефът на компанията Жан-Паскал Трикоар

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 08 October 2020 18:42 >
Schneider Electric стартира дигитален форум за иновации
Schneider Electric стартира петата годишна серия от виртуални събития Innovation Summit World Tour 2020, която ще продължи до 26 ноември, съобщи компанията.  Innovation Summit World Tour 2020 ще свърже през интернет лидери, визионери, експерти, партньори и потребители, които могат да открият най-новите дигитални решения за по-гъвкаво и по-устойчиво бъдеще.

В своята откриваща реч изпълнителният директор и председател на борда на директорите на Schneider Electric Жан-Паскал Трикоар призова участниците за ускоряване на дигитална транформация, за да могат да са подготвени по-добре за сътресенията, предизвикани от климатичната криза и глобалната пандемия, която помете света през 2020 г.

"В целия свят само за няколко месеца животът ни се промени и дигитализацията ни помогна да се приспособим към "новото нормално". Дигитализираните отдалечени операции могат да поддържат непрекъснатостта на бизнеса, да засилят гъвкавостта и да дадат усет за по-добро предвиждане и бързина. Дигиталната иновация и свързаността промениха начините, по които работим и живеем заедно и ще въздействат за положителни промени за нашето влияние върху околната среда, и ще водят икономическото възстановяване и устойчивостта", заяви Трикоар.

По време на серията от виртуални събития Schneider Electric ще обяви нови продукти и услуги за своите клиенти и партньори сред които нова серия от нисковолтови табла PrismaSeT Active и ново поколение от предпазители ComPacT, които ще дават важна информация, свързана с риска от пожар и капацитета на енергийните системи на сградите. Облачната свързаност на PrismaSeT Active позволява на потребителите непрекъснато да следят разпределението на енергия и да бъдат известявани в случай на риск от загуби. Новото поколение предпазители ComPacT е с ергонномични подобрения, готово за интернет свързаност и за добавяне на аксесоари, които да разширят възможностите за мониторинг на по-високо ниво. 
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ