Борисов: В ада на българския казан няма охрана

Според примиера на 2 септември полицаите са били насилени

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 12 September 2020 12:52 >
Борисов: В ада на българския казан няма охрана
България е единствената държава, в която хем всичко работи, хем народът по нищо не усеща, че е в пандемия. БСП искат избори, а не могат да си организират дори вътрешните. Това заяви в Кърджали премиерът Бойко Борисов, който откри нов манастир в града, придружен от председателя на парламента Цвета Караянчева и областния управител на Пловдив Здравко Димитров, предаде БГНЕС.

Премиерът не отговори на въпроса коя е мафията, която му иска оставката, както самият той заяви преди няколко дни.

С удоволствие ще коментирам протестите, ако едната им вечер говори човекът, който би бил социалният им министър, на другата финансовият… и тогава с право да сравните с нас, ще кажем – елате, управлявайте. Как ще управляват освен да искат бесилки и ковчези, запита Борисов и добави, че всички, които протестират от партиите са "провалили се досега".

За казаното от евродепутатката Клеър Дейли, която заяви, че думата „бандит” е подходяща и за Борисов, и за Иван Гешев, премиерът отвърна, че огромни критики има и към президента Радев.

"В ада на българския казан няма охрана – едните топят мен, ние топим Радев. В началото на вътрешните избори на БСП те самите се обвиняват в лъжа, манипулации и измами, а искат да правят следващите избори", заяви още Борисов.

"Полицаите бяха атакувани с ярост. Разбирам, че искате да ни вкарате в полицейско насилие, но този път бяха насилени полицаите", каза още министър-председателят по повод протеста от 2 септември.
Exit
Exit >
Жив

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ