PwC пусна безплатен „дигитален фитнес“

Digital Fitness App съдържа тренинги и ресурси за повишаване на дигиталните компетенции, професионално и личностно развитие

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 26 May 2020 15:00 >
PwC пусна безплатен „дигитален фитнес“
PwC стартира безплатна версия на приложението си за дигитализация и дигитални умения – Digital Fitness App, съобщиха от компанията. Платформата, която може да бъде изтеглена от Apple App Store или Google Play безплатно до 31 юли 2020 г.,  съдържа тренинги и ресурси за повишаване на дигиталните компетенции, професионално и личностно развитие.

Приложението предлага разнообразни образователни ресурси в над 60 категории, сред които Блокчейн, Изкуствен интелект (AI), Интернет на нещата, Роботика, Дронове, Design Thinking, Социални мрежи, Виртуална реалност. Интерактивните ресурси са в различен формат – статии, видеа, аудиозаписи и подкасти.

Съдържанието е тематично разделено и насочено към различни групи – приятели, семейства, бизнеси и учители. Семействата могат да открият образователни ресурси и съвети за работа от вкъщи, а учителите – насоки как да използват новите технологии в образователния процес. Допълнителното полезно съдържание за бизнесите е свързано с онлайн търговията, съвети за спечелване на доверието на клиентите и др.

Персонализиран фитнес план

Всеки потребител може да оцени нивото на дигиталните си компетенции, като отговори на кратък въпросник (т.нар. digital fitness assessment) след изтегляне на приложението.

На база получените резултати потребителят получава персонализиран „фитнес план“ с препоръки за „дигитални тренировки“ и съдържание, което ще повиши дигиталните му умения и знания.

„В съответствие с ценностите и мисията на PwC да помогнем на хиляди хора по света да повишат квалификацията си, стартираме безплатната версия на Digital Fitness App. Надяваме се приложението да вдъхнови все повече хора да натрупат нови дигитални компетенции, които ще са им така необходими в бъдеще“, коментира Божидар Нейчев, старши съдружник, PwC.
Exit
Exit >
Жив

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ