“Акронис” с безплатна услуга в подкрепа на работата от вкъщи

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 20 March 2020 17:52 >
“Акронис” с безплатна услуга в подкрепа на работата от вкъщи
Услугата на "Акронис" в подкрепа на работата от вкъщи ще е безплатна до 31 юли 2020 г.
Световният лидер в киберзащитата "Акронис" обяви днес, че в отговор на пандемията от Covid-19 пуска безплатно до 31 юли 2020 г. Acronis Cyber ​​Files Cloud - фирмено решение за синхронизиране и споделяне на файлове. То ще може да се ползва от всички доставчици на услуги, така че те да помогнат на клиентите си бързо да преминат към дистанционна работа, като същевременно поддържат жизненоважни данни. Новината съобщи Американската търговска камара.

Acronis разбира предизвикателствата, пред които са изправени доставчиците на услуги, за да осигурят сигурна среда за отдалечени работни места извън корпоративните мрежи и предлага решение, което може да бъде приложено по време на епидемия без заплащане. Доставчиците на услуги могат да отговорят на нуждите на своите клиенти, без да поемат допълнителни финансови тежести или да увеличават оперативните си разходи, добавят оттам.

Наред с това Acronis предлага видеоклипове за обучение, за да помогне на доставчиците на услуги да обучат своите клиенти и крайните си потребители и да ги включат в платформата.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ