Стефан Данаилов поставен в изкуствена кома

По информация на "24 часа" актьорът е развил хипостатична пневмония заради залежаването му покрай операцията на тазобедрена става

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 16 October 2019 21:56 >
Стефан Данаилов поставен в изкуствена кома
Големият български актьор Стефан Данаилов е в тежко състояние и е поставен в изкуствена кома, съобщава Нова телевизия, позовавайки се на свои източници.

Данаилов беше приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Макар да няма официална информация за състоянието му, тогава големият български актьор бе настанен в Интензивното отделение на болницата.

По информация на "24 часа" актьорът е развил хипостатична пневмония заради залежаването му покрай операцията на тазобедрена става.

Както е известно Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас в края на лятото, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

"Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме", написа в социалните мрежи лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Exit
Exit >
Жив

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ